U vindt Uitvaartverzorging Bob Timmermans in hartje Kontich, in de buurt van de post.

Samen met een vakkundig team verzorgt uitvaartconsulent Bob Timmermans al een aantal decennia uitvaartplechtigheden.

"Een persoonlijke dienstverlening staat bij mij centraal. Een overlijden is immers een ingrijpende gebeurtenis die een mensenleven een andere wending geeft. Daar proberen we als team op in te spelen, zodat het rouwen wat draaglijker wordt. Een dankwoordje nadien geeft na al die jaren nog steeds de grootste voldoening."

Historiek
Het bedrijf werd opgericht in 1992 door Bob Timmermans zelf, als nieuwe onderneming in de uitvaartsector, met vestiging in Kontich-Kazerne.
Al vrij vlug, in 1994, kwam er een bijkomend contactadres onder de vorm van "toonzaal" aan de Mechelsesteenweg te Kontich-Centrum.

In 1998 werd de maatschappelijke zetel van de onderneming overgebracht naar Aartselaar, wat de mogelijkheid gaf om, naast Kontich, ook in Aartselaar families te kunnen bijstaan en onze diensten te verlenen bij de uitvaartzorg voor hun overledenen.

Nadat Bob de pensioengerechtigde leeftijd bereikt had, was hij van mening dat het stilaan tijd werd om naar een geschikte opvolger te zoeken om de voortzetting van onze dienstverlening te verzekeren. In 2009 werd die opvolger gevonden in de persoon van een jonge collega en vriend, Dirk Broes.
Hij werd de nieuwe zaakvoerder-eigenaar.

De naam "Bob Timmermans" bleef bestaan en het activiteitsadres werd overgebracht naar een ander pand eveneens in de Mechelsesteenweg te Kontich-centrum.

Van bij de oprichting van ons bedrijf is het steeds onze eerste bekommernis geweest om met de grootste sereniteit en in overleg met de betrokken families, aandacht te hebben voor de goede zorgen, warme nabijheid en stijlvolle afwerking van onze diensten, in de meest kwetsbare situatie die een familie kan overkomen. Deze normen hanteren wij na 20 jaar nog steeds.